close
Разни

Идеи за карнавални костюми

dressyou_karnaval

Как да изглеждаме атрактивно на бал с маски

Наближават сезонът на празниците, фирмените партита и детските карнавали. Макар празници като Вси Светии да не са българска традиция, в последните години те навлизат в календара като повод да се позабавляваме и да покажем креативност и сръчност. Винаги е забавно, когато имаме възможност да се превърнем в любимия си герой от филм или приказка, в страшен дух или принцеса. Празници като тези са повод за малки и големи да направят нещо оригинално и да се покажат в различна светлина.

Ако на вас или вашето дете предстои празненство с маски или сте от хората, които с удоволствие празнуват Вси Светии сме подготвили няколко идеи за костюми, с които няма да останете незабелязани.

Маски

Маската е била и все още остава най-популярният аксесоар за карнавали и партита. От нея идва и наименованието „маскен бал“ или „бал с маски“. И до днес красивите венециански маски са символ на Карнавалите във Венеция. Мистериозни и уникални, те са украсени с пера, брокат и придават загадъчност и блясък. Не всеки би могъл да има от тези ръчно рисувани маски, тъй като цената им е доста висока. Но това не значи, че не можете да се маскирате добре и с нисък бюджет. На Dressyou.bg ще намерите страхотни маски на достъпни цени.

Перуки

Перуката е много реалистичен завършек на всеки карнавален костюм. Тя може тотално да трансформира визията ви. Не сте си представяли как бихте изглеждали с черна или с червена коса? Това е идеалният начин и момент да направите този експеримент без да боядисвате своята естествена коса. Вижте се в различно амплоа с интересна перука.

Цели костюми за малки и големи

За истинските ценители и тези, които непременно искат да впечатлят всички и да са център на вниманието, най-добър избор са целите карнавални костюми. Една шапка, маска или перука са добра идея, но ако искате наистина да се превърнете в някой друг е време да смените одеждите. Трансформирайте се в пират, принцеса, вещица или кокетка от 50-те с един истински костюм. За децата изборът на карнавални костюми също е огромен. Можете да развихрите въображението и да превърнете своя малчуган във всичко от анимационен герой, до сладък плод или пухкаво животинче.

dressyou_drehi_vtora_upotreba_karnaval_2

Шапки

Шапката е другият важен аксесоар, който допълва карнавалния костюм. Всички асоциират островърхата шапка с тази на магьосник. Ако искате да сте полицай, каубой или медицинска сестра, тя също е задължителна част от костюма ви.

Аксесоари

Не забравяйте и финалните щрихи. Няма вълшебница без пръчица или пират без папагал на рамото. Малките детайли ще направят карнавалният ви костюм още по-жив и оригинален. Подберете ги внимателно и бъдете неотразими с нещо оригинално като шал от пера, пола от цветя или мрежест воал.

Предизвикайте възхищение и изненада у приятели и колеги като се появите на маскено парти или събитие в напълно нова за вас визия. Можете ли да си представите какво ще е учудването им, когато се появите в нещо тотално различно от дънките или офисното облекло? Карнвалният костюм е нещо, което ползваме за определен повод, за това за много хора няма смисъл да отделят много средства за него. Можете да бъдете оригинални и интересни и с нисък бюджет. Разгледайте предложенията на Dressyou.bg за карнавални костюми за малки и големи и развихрете въображението си за предстоящите празници.

dressyou_drehi_wtora_upotreba_karnaval_1

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response