close
sportno obleklo

Как да бъдем динамични и модерни без да правим компромис с удобството и стила?

Дори времето да застудява и вече да не ни се излиза толкова навън, това не бива да е оправдание за пропускане на тренировка или кратка разходка на въздух, когато времето го позволява.

Спортната визия е модерна и практична, както за забързания ден, така и за залата за фитнес, йога или друг любим спорт. Освен това със спортно облекло можете дори да отидете на кафе с приятелка без да се притеснявате, че няма да сте облечени подходящо за случая.

Последните модни тенденции показват интересни комбинации между спортно и елегантно облекло, което може да направи визията ви още по интересна и атрактивна. Не само дизайнерите на висша мода, но и спортните марки създават все по-често колекции, съобразени с активния начин на живот. Така че спортното облекло добива стил и елегантност, без това да е за сметка на функционалността.

Надяваме се със следващите идеи, да ви вдъхновим да включите повече спортни облекла в ежедневието.

Обувки

До скоро всички смятаха кецовете за спортна обувка, която се носи с дънки, но през последните години те доста често придружават рокли и елегантни поли. Гумените ботуши са много добър избор за дъждовните есенни дни. Можете да ги съчетаете с пола или рокля и да изберете закачлив десен.Интересен пример за съчетание на обувки с елегантен силует и спортна визия е последната колаборация на бранда Puma и суперзвездата Риана, които създадоха заедно обувка, която е подходяща както за тренировка така и за излизане вечер. Комбинирайте изчистен клин с ярки акцентни маратонки и сте готови както за джогинг в парка, така и за задачи из града.

dressyou_drehi_vtora_upotreba_sport

Йога облекло

Клиновете за йога са изключително практични и удобни. Можете да ги носите в комбинация с дебел пуловер отгоре, а отдолу да облечете спортен сутиен и тениска и да изглеждате чудесно в залата и извън нея. За тренировка изберете блуза от бързосъхнеща материя и сте готови за нови предизвикателства. Клиновете не заемат място, така че можете спокойно да го носите в дамската си чанта, при нужда от смяна след тренировка.

Яке

Спортните якете за ски или такива за каране на колело, са чудесен начин да се предпазите от вятъра и студа и да изглеждате стилно. Интересна е новата колаборация между известната дизайнерка Стела Макартни и марката Адидас, които предлагат якета с дължина до средата на бедрото с интересни флорални десени. Якето стои като туника и може да се носи върху клин или дънки.

Рокли

Тенис роклите са ефектни и интересни с ярките си цветове. Те могат да се ползват както на корта, така и за излизане. За студените дни можете да ги използвате като туника върху клин или дънки. Комбинирайте с класически бели маратонки и ще получите свежа, спортна визия. Тенис поличките пък стоят чудесно в комбинация със спортен пулове и широк тренч.

Спортната визия със своята семплост и функционалност дава големи възможности за различни интересни съчетания, които са подходящи както за спорт, така и за през деня. Бъдете динамични и модерни, без да правите компромис с удобството и стила.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response