close
dressyou_second_hand_clothes_dantela

Добавяне на декорации и акценти към дрехите

Романтични, женствени и красиви, дантелите са винаги актуални. Тази есен те отново ще присъстват в ежедневното облекло под формата на декорации и акценти. Нежните дантели могат да бъдат допълнение към пола, блуза, обувки и дори бижута. С тях се работи лесно, тъй като могат да се добавят и пришият към различни материи, освен това могат да се декорират с перли, кристали и други мъниста за по-бляскав ефект. Дантелата веднага добавя нотка романтика към всяка дреха.Ако и вие харесвате дантелите, ви предлагаме 5 лесни и оригинални идеи за това как да ги добавите като акцент в гардероба си за новия сезон.

1. Топ

Използвайте стара тениска, потник или риза, за да добавите дантелено очарование. Можете да пришиете дантела в същия или контрастен цвят върху ръкавите, яката или долната част на топа. Така ще имате красиво допълнение към визията си в офиса, за разходка или дори излизане вечер.

2. Панаталонки

Можете лесно да трансформирате старите дънки или панталони. Превърнете ги в елегантни къси панталонки с дантели. Срежете старите панталони на желаната дължина и добавете дантели по краищата на всеки крачол или по джобовете. Бялата и черна дантела създават много добър контраст и стоят оригинално.

3. Пола

Украсете ежедневната пола с малко дантела, за да й придадете романтичен завършек. Дантелите са красив акцент и върху елегантни, вечерни поли под коляното. Ако искате да имате стилна пола за парти или излизане вечер добавете по-голямо парче нежна дантела към края й. Прозрачният ефект на дантелата придава сексапил и мистериозност.

dressyou_second_hand_clothes_dantela_3

4. Колие

Още една оригинална и лесна идея с дантела. Вземете лента дантела и добавете едри елементи, мъниста, винтидж брошка или друг ефектен акцент и завържете около врата. Прекрасен завършек на визията ви за излизане вечер или официално събитие. По същия начин можете да си направите и панделки чанти, връхни дрехи, блузи и т.н

5. Обувки

Дантелата е много красив акцент върху обувки. Можете да украсите старите кецове с дантела или да добавите красив елемент към официални обувки. Красивата, бяла дантела е подходяща за сватбени аксесоари. Върху нея лесно се добавят всякакви мъниста като перли, кристали и брокат с помощта на пистолет с горещ силикон. Дантелите имат различни широчини и мотиви. Ако не харесвате широката дантела или определен мотив, можете да ползвате само изчистени, тънки кантове за да украсите ръкави, джобове, подгъви или крачоли на поли, панталони и други дрехи. Интересни комбинации се получават и при игра с цветовете. Ще получите интересен контраст, ако сложите черна дантела върху бяла риза или красива светла панделка върху тъмно сако или жилетка.

Надяваме се да сме ви вдъхновили да посрещнете есента с въображение и дантелена романтика!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response