close
Разни

Какво е есен без червено?

dressyou_drehi_vtora_upotreba_cherveno

 Червеното – от меко коралово до пурпурно

Червеното е един от най-атрактивните и секси цветове, който освен това е абсолютна класика за есенния сезон. И макар, че не всички го предпочитат за облеклото си, този цвят е неустоимо примамлив. Червено червило, червено вино или сочни череши, ягоди, малини, той е навсякъде около нас и придава очарование, мистериозност и блясък. Освен това червеното е символ на любовта, силните емоции и интимността. Този цвят е имал голямо значение в историята, религията и разбира се модата. В древен Китай например, червеният цвят е бил символ на живота и свещен цвят на великолепието. Разбира се, този цвят винаги е присъствал в гардероба на дамите през различните епохи и модни стилове. Този ярък цвят може да присъства в облеклото като акцент ако ви се струва прекалено натрапчив. Но едно е сигурно, в червено, никога няма да останете незабелязани. Тази есен е време да поекспериментирате и ако сте от хората, които харесват червеното, но не сте сигурни кой нюанс би ви стоял добре, сте на точното място. Ние сме убедени, че с правилното червено всеки би изглеждал фантастично. Трикът е в това наистина да подберете правилния оттенък.Червената гама се простира от меко коралово до пурпурно, затова изборът е голям. Някои от тези нюанси имат силата да ви накарат да заблестите, а ние ще ви помогнем да разберете точно кои.

Бледо червено

Бледото червено със син подтон отива на хора със светла коса, очи и кожа. За тях не се препоръчват оранжевите нюанси на цвета, които ще ги накарат да изглеждат бледи.

Наситено червено

Това е цветът на хората с тъмна коса и тъмни очи. Добър избор за тях са силните, тъмни червени нюанси. Отново се препоръчва да избягват червените тонове, които отиват към оранжево.

Червено-оранжево

Този нюанс е много подходящ за хора с меден цвят кожа и червена коса. Те трябва да избягват червеното със син подтон, а да се придържат към топлите нюанси.

Пастелно червено

Tака модерните цветове малина и бордо са идеални за хората с тъмно руса или кестенява коса и пъстри очи. При тях контрастът между цвета на кожата и косата е много малък и за това им подхождат меки, пастелни тонове, които са наситени в същото време.

dressyou_drehi_vtora_upotreba_cherveno_1

Пурпурно

Хората с руса или черна коса и светла кожа ще изглеждат много добре в пупурно червено и по-студените нюанси на този свят, в които преобладава синьото. Не им подхождат топлите, оранжеви оттенъци.

Ярко червено

Хората с тъмно кафява до черна коса и светли очи биха могли да подчертаят красотата си с ярко, доматено червено. Ярките цветове са много добър избор за техния тип кожа и коса. Надяваме се да сме ви помогнали да преоткриете красотата на червеното и да подберете подходящия за вас нюанс. Накарайте гардероба си да грее в изкусителни червени цветове тази есен. Този цвят ще ви даде много емоция и енергия за деня и ще ви зареди с позитивно настроение. Не забравяйте да разгледате актуалните предложения за дрехи в различни нюанси в червено на Dressyou.bg. Ако сте избрали вече своето червено можете да използвате функцията за сортиране по цветове и да разгледате всички артикули на сайта в този цвят.

dressyou_vtora_upotreba_fashion_set_113

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response