close
dressyou_lameni_aksesoari

Летни аксесоари

Аксесоарите са важна част от ежедневния ни тоалет, особено през лятото, когато можем да сме още по-ярки и по-открити в стила си. Освен задължителните слънчеви очила, модерна чанта през рамо и плажните аксесоари, този сезон модата предлага изобилие от щампи, багри, принтове, различни материи и интересни допълнения към лятната визия.
Подбрали сме няколко от тях, които да Ви вдъхновят да сте свежи, ярки и интересни това лято.

Всичко на цветя

Флоралните мотиви са абсолютният хит тази година. И докато есента те грееха върху контрастни, тъмни фонове сега цъфтят върху бели рокли, бежови чанти, пастелни обувки и украсяват с нежните си цветове витрините. Цветята са символ на женствеността и красотата, освен това са страхотен избор за лятна визия. Подходящи са както за разходка така и за ежедневно офис облекло. Комбинират се чудесно с едноцветни дрехи и аксесоари. Друг интересен и ярък мотив са плодовете. Представете си само обувки или чанта с принт от ярки цитруси. Освежаващо нали?

Сламени допълнения

Сламените шапки и чанти са предпочитан аксесоар това лято. Те са направени от естествен материал и придават небрежна елегантност на визията. Шапките тип бомбе или тези с лека перифeрия се съчетават с различни визии и предпазват главата и кожата на лицето от слънцето. Сламената плажна чанта е абсолютна класика за морето, но може да се носи и в градска среда.

Пискюли

Те навлязоха бързо и се утвърдиха като предпочитан елемент в аксесоарите тази година. Закачливи и цветни, пискюлите присъстват в модели колиета, обици, обувки и чанти. Те са интересно допълнение с дъх на екзотика и ориент в стилна комбинация с други мотиви и цветове.

Дантели

Дантелите носят нотка романтика и носталгия в тоалетите тази година. Дантелени колиета или обувки и чанти с нежни елементи, те носят женственост и романтика. Дантелата има сериозно присъствие в летния ни гардероб върху поли, рокли и топове, тя е феерична, но и съблазнителна.

Бохо шик

Бохо аксесоарите бяха модерни миналото лято, но продължават да са хит и този сезон. Обици от пера, гривни и венци от цветя за коса, естествени камъни, кристали и символи. Комбинирайте ги с визия в земни натурални цветове, ако искате да постигнете небрежна, хипи визия това лято.

dressyou_aksesoari_bijuta_1_boho_style

Етно мотиви

Етно аксесоарите от естествени материали, както и ярките етно мотиви и шевици са перфектно допълнения на визията. Ако искате да допълните строг, черен тоалет с нещо цветно, ориенталските мотиви с много червено или оранжево са перфектен избор. Парти чанта тип плик с мотиви и пайети също ще освежи визията и ще внесе нотка на екзотика и пъстрота.

Надяваме се да сме ви вдъхновили в избора на допълнения към лятната ви визия. Що се отнася до аксесоарите, мотото това лято е колкото повече, толкова повече, така че избирайте смело и бъдете ярки и интересни.

Колкото повече, толкова повече

През лятото на 2016 бижутата отново са едри и се носят по много. Комбинирайте различни гривни, за да постигнете по-интересен ефект. Например гривна от естествени камъни, с изчистен дизайн, заедно с още няколко от кожа или сребро. Верижките и колиетата също се носят с наслояване на различни дължини. Комплектите от пръстени за всеки пръст също остават модерни и това лято.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response