close
Мъжка мода

Тенденции за лятото при мъжете

majka_moda_2016_dressyoubg

Лято 2016

Мъжката мода за лято 2016 е уникална колаборация между дръзкото и традиционното. В епицентъра на мъжките визии са сафари цветовете, зелено, розово, жълто, светло синьо със зов за море, ненатрапчивите принтове, свободни тениски, ризи, кадифе, класически модели, а модната идея е всичко да е съчетано в перфектен унисон. Мъжете ще носят джинси – супер скини или права кройка. Панталоните са в двата противоположни полюса – оувър сайз и плътно по тялото, ще се съчетават перфектно с обикновена тениска или риза, това е най-добрият пример за кежуъл визия.

Сафари цветове или така наречения камуфлаж

Вдъхновени от военните униформи и сафари дрехите, модните дизайнери залагат на този мотив, както при връхните дрехи, така и при панталоните.

Новото старо

Лесно разпознаваемите широки панталони с басти, ризите с навити ръкави, каскетите, загатват ретро темата. Крачолите на панталоните задължително стигат максимум до кокалчетата на глезена, а основният аксесоар са тирантите. Толкова носталгично, че ни пренася в друг свят.

Блясъкави  акценти при връхните дрехи

Като оставим на страна стандартните дрехи, които винаги присъстват в мъжкия гардероб, има и нещо леко по-закачливо и по-дръзко за обличане. Кожените якета вече не са такива, каквито ги знаем, поне за онези, които биха опитали тренда.

Морска тема

Естествено, ще ги разпознаете по синия, райето и всички шарки, принтове и аксесоари, които напомнят за морето. Това е тренд, който никога не излиза от мода и при мъжете и при жените. Дава усещане за бягство от големия град и зове за летни приключения на морския бряг.

Раирани костюми

Да, раираните дрехи не присъстват само в дамския гардероб. Връхните дрехи, костюмите от две части или цялостната визия ще са абсолютен хит, ако изберете да са в широко и смело райе. Бъдете дръзки и заложете на този аутфит.

Каубой

Каубойската тема през този сезон е не само на територията на САЩ. Тя, разбира се, е съвсем леко загатната и не е нужно да приличате на истински каубой, а просто да използвате вдъхновението, необходимо е само да ви допада и да харесвате закачливите елементи.

Скини джинс

Скини дънките са все по-тесни. Както казва наш приятел, който им е фен – „ Не ги ли обуваш минимум 15 минути, значи, не са никакво скини!“ Варират във всякакви цветове, но най-актуалните за сезона са прокъсаните.

Широки панталони

Панталоните с широка, оувър сайз кройка са хит и този сезон. Те носят абсолютна свобода на движенията и напомнят за лято и дълги дни, в които мечтаем да обуем нещо удобно, което да създава усещане за прохлада. Тук материите са естествени, цветовете неутрални. Закачлив елемент имат тези с връзки, които имитират корабно въже.

В нашият онлайн магазин DressYou.bg ще откриете всички трендове при мъжете за лято 2016. Всички артикули в магазина са единични бройки и на световноизвестни марки. Моделите и десените варират според различните вкусове. Не се колебайте да изберете именно нас, за да „заредите“ гардероба си със свежи летни дрехи!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response