close
Дамска модаПолезни съветиРазни

Видове плитки, които да изпробвате това лято

романтични.jpeg

В сезона на слънцето, морето, забавленията, ефирните рокли и голите рамене е време да помислим за актуална и закачлива прическа, която да пасва идеално към пролетно-лятната ни визия.

От няколко сезона насам наблюдаваме истинска мания по плитките в най-различни, форми, дължини и стил. Плитките са лесни, момичешки и закачливи и в зависимост от вида им могат да бъдат перфектно допълнение към вечерна, секси визия или дори за корпоративно събитие. Разбира се, плитките „виреят“ най-добре навън и на слънце! Те са чудесен избор за плажа, за спорт, за разходки, екскурзии и т.н.

Плитката прибира косата в практична, лесна и оригинална прическа, която можете да спретнете доста бързо. Дали ще ползвате цялата коса или ще оставите част от нея спусната, дали ще сте с дълга лъскава плитка или с разрошена, небрежна такава, е изцяло ваш избор. За да ви вдъхновим за закачливи, летни плитки сме ви подготвили няколко оригинални идеи.

романтични.jpeg

Романтична за събитие

В сезона на балове и сватби, плитките предлагат разнообразие от оригинални варианти, с които да изглеждате неотразими. Романтични, нестандартни и красиви, те са добър вариант за всякакъв тип коса. Плитката ще прибави доза оригиналност дори в по-семпла прическа.

офис.jpeg

Строга за офиса

Колкото и да имат репутацията на момичешки и закачливи, плитките са добра идея и за офиса. Можете да си направите този вариант без никакви притеснения и за бизнес среща или събитие. Това е изчистена, семпла и деликатна прическа, която няма да наруши бизнес етикета.

морски.jpeg

Игрива на плажа

Искате да приберете косата си, но опашката ви се струва прекалено семпла и обикновена? Няма проблем! Плитките са тук за да ви помогнат да имате най-подходящата лятна, плажна прическа. Те са много подходящи за плажна визия, тъй като придържат косата, тя не ви пречи и дори да се намокри, няма да се развали.

sexy.jpeg

Секси за вечерта

Момичешка плитка и кожена рокля? Защо не? Този вариант плитки са идеални за парти вечер. Освен това са и предпочитана опция за спорт. Това е прическа за мъжки момичета, които искат да покажат сила, смелост и сексапил. Откриват лицето и чертите изпъкват по-добре.

нестандартни.jpeg

Нестандартни решения

Това лято ще е подвластно на екзотичните мотиви, защо да не включим тази тенденция и в прическата? Бъдете нестандартни с рошави и небрежни плитки, интересни форми и фигури в косите. За тези плитки може би ще имате нужда от помощта на фризьор, но ефектът ще е гарантирано поразителен.

декорации.jpeg

Декорации

Макар плитките сами по себе си да са интересна прическа и да нямат нужда от допълнителни украси спокойно можете да добавите такива. Перли, цветя, цветни ленти, панделки и други елементи, стоят чудесно вплетени в косата. Особено за специални поводи като сватби и балове вариантите са много и всички са очарователни. Разбира се ако сте на екзотична ваканция или търсите нещо красиво за вечеря на плажа, можете да украсите плитката с естествени цветя.

Плитките се завърнаха на мода с пълна сила и дават огромен избор от интересни варианти, които можете да опитате. Ако ви е омръзнало от стандартната конска опашка или вдигната коса, опитайте да разнообразите визията си с плитки. Колкото и да са лесни и бързи, плитките винаги променят визията осезаемо и изглежда все едно сте прекарали дълги часове пред огледалото. Изберете вашия стил плитка и не се колебайте да го опитате дори в ежедневието.

Tags : плиткипрически
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response