close
Exclamation mark in bubble speech vector icon. concept os attention or warning sign. Danger information or risk info icon. Flat vector illustration isolated on white background.

Уважаеми клиенти, партньори, приятели!
Във връзка с настоящата ситуация, искаме да Ви уверим, че онлайн магазин DressYou.bg продължава своята дейност в пълно съответствие с изискванията и указанията на националните и световните здравни власти.


?В нашия офис и склад всички работни места, пространства и повърхности подлежат на системна дезинфекция и почистване, а достъпът до външни посетители е преустановен. Нашите служители продължават да работят, като пълноценно извършват своята дейност и обслужват клиенти. Част от екипа ни работи дистанционно, а за всеки присъстващ са осигурени ръкавици, дезинфектант и маска, за да се погрижим за Вашата сигурност.


? Докато сте у дома, спазвайки препоръките на здравните власти, можете да използвайте времето, за да разгледате спокойно нашите актуални Outlet & Second Hand предложения за пролетта на www.dressyou.bg


? В момента доставките се извършват безпроблемно, според работния график на куриерските фирми. Нашата препоръка е при поръчка да изберете доставка до дома, за максимално удобство и спокойствие. В случай на промяна, нашият екип ще се свърже своевременно с Вас.


? Информираме Ви, че работното време на отдел „Обслужване на клиенти“ остава непроменено (8:00-16:30 ч.), като на разположение за Вас ще има сътрудник от понеделник до петък.


? Нашият екип ще Ви съдейства посредством e-mail, телефон и всички дигитални канали – Facebook, Instagram. Нашите експерти реагират бързо на Вашите запитвания и ще удовлетворят желанията Ви по най-добрия начин във Ваша полза.


Оставаме на Ваше разположение!


Екипът на www.DressYou.bg ❤️

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response