close
Разни

Още 20% отстъпка на зимни модни аксесоари!

dsfsdf s logo

Зимата е вече в разгара си! Искаме да ни е топличко, но същевременно да носим красиви дрехи, както и красиви аксесоари, които да предават чар на цялостния ни образ. Аксесоарите не са само практичен детайл, но и особен моден акцент. Зимните аксесоари ни дават възможност да експериментираме с визията си и да открием нови модни комбинации на цветове и материи.

Обемните плетени шалове са сред най-модните аксесоари. Те могат да се комбинират до където ви стига въображението. От пуловери и дънки, до рокли, поли и сака. Да не забравяме, че един мек, топъл шал придава чувство за уют и комфорт!

Пухените якички са чудесно модно допълнение към зимната визия. Могат да бъдат комбинирани, така че да ви накарат да изглеждате страшно стилно!

Можете да разчупите стила си с чифт стилни ръкавици. За по- практична визия, която ще ви топли през зимата можете да изберете топли плетени ръкавици. Ако желаете да постигнете по-шикозен вид, можете да експериментирате с кожени ръкавици, с цвят, който ще подхожда на избрания от вас тоалет.

Зимата може да бъде стилна, с подходящите зимни аксесоари можете да промените цялостно визията си и да придобиете вида, който виждате по всички модни списания! А какво по-добро допълнение към топла, стилна шапка?! Шапките могат да бъдат чудесен завършек на всеки тоалет. Можете да заложите на стандартни плетени шапки, или да пробвате нещо, което не сте пробвали до сега. Разнообразие от модели, цветове и акценти към всеки артикул, можете да намерите в нашия сайт www.DressYou.bg .

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response