close
Разни

Влюбени в разумното пазаруване

loveshopping_bg

Свети Валентин вероятно е празникът, който жените чакат с най-голям трепет, докато в това време всички мъже са ужасени. Страхът какво да изберат за своите любими ги сковава седмици преди празника. Ако знаеха, че няма на света жена, която да не се зарадва на дори и най-малкия жест на внимание към нея от страна на любимия ú мъж, сигурно щяха да са по-спокойни.

Разбира се, най-добрият подарък е съобразен с индивидуалностите на всяка жена, но не са много мъжете, които умеят да разчетат всички знаци и да уцелят в десетката. За това е добре дамите леко да ги „побутнат“ в правилната посока и да ги насочат към най-изгодните подаръци, които вече са си избрали.

Защото кой не обича да купи повече неща на по-ниска цена? Под вещото напътствие на жените изгодното пазаруване може да е толкова лесно! Само трябва да се отговори на няколко въпроса и човек сам ще достигне до идеалния подарък за любимия човек. А защо не и подарък за себе си?

Отскоро ли сте заедно?

Ако да, то най-вероятно все още не се познавате толкова добре, колкото си мислите. Не рискувайте с по-лични подаръци, поне докато не се уверите в предпочитанията на избраника си. В същото време вероятно няма да посмеете да се изръсите за нещо скъпо, защото още не сте сигурни дали това е Човекът за вас. За вашата ситуация идеалният подарък, който е мил и сладък и винаги се приема добре, е плюшена играчка. А ако се притеснявате да споделяте чувствата си, просто изберете мече с надпис „Обичам те“  – то може да ви помогне много.

Плюшени играчки

Вече сте семейство с деца?

Монотонното ежедневие заплашва да ви удави в скуката си? Ако е така, не бързайте да отписвате романтиката. Тя все още има място в семейния ви живот. Покажете на половинката си, че още я обичате, като празнувате заедно празника на влюбените. Купете прекрасна нова рокля. Вече се познавате достатъчно и безпогрешно може да изберете модел и цвят, който да се хареса и на двете страни.

Рокли

Ако сте заедно от дълги, дълги години и все още се обичате, не мислете, че този празник е само за младите. Даже и да е отминало времето на плюшените играчки, винаги може да намерите нещо, с което да се зарадвате. Нашият съвет – заложете на ново спално бельо, при това на много изгодна цена! А добре подбраният десен може да провокира и други заспали чувства и току-виж сте решили да се възползвате от изгодните цени и да купите и ново провокативно бельо?

1
2
3
4
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response