close
Разни

50% истинско намаление в DressYou!

DressYou 23-08 1200X628 BG

50% НАМАЛЕНИЕ на всичко лятно!

Напълно истинско намаление в DressYou!

Хей ти! Online магазин DressYou е подготвил голяма изненада за теб!

Радвайки се на емоциите, които лятото продължава да ни носи, ние от DressYou те предизвикваме да оставиш още малко място в гардероба си за страхотните, модни намаления, които ще са актуални още много слънчеви дни!

Само сега до 02.09.2018г., не изпускайте възможността да се възползвате от голямото ни намаление на всички летни артикули, както в онлайн пространството на DressYou.bg, така и в магазина на бул. „Христо Ботев“ № 92!

С голямото разнообразие от свежи и атрактивни модели, които DressYou ти предлага, няма как да позволим на лятното настроение да си тръгне без да сме го изпратили подобаващо с няколко закачливи модни тоалета!

Впуснете се сега в седемте дни през които ще можете да пазарувате изгодно и да събирате погледите с модерните попълнения от DressYou.bg !

Не забравяйте, че бройките са единични и уникални! Побързайте, за да не се разминете навън с някой, облечен в онова, което преди ден Вие сте си харесали!

Магазините на DressYou Ви канят да оцветите стила с летните артикули намалени на 50%, както online, така и на адрес гр. Пловдив, бул. „Христо Ботев“ № 92 (Сточна гара)!

Очакваме Ви всеки делничен ден включително и събота от 10ч. – 19ч. (бул. „Христо Ботев“ № 92) и по всяко време на www.Dressyou.bg !

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response