close
Разни

Чудесни новини! Голямо OUTLET зареждане!

photo_2020-09-08_09-02-23

Скъпи клиенти,
Днес имаме чудесни новини от DressYou.bg
Нашият екип не спира да се старае и вече 5 години подбира за Вас секънд хенд находки от световноизвестни марки. В духа на нашето фирмено мото „Облечи се от глава до пети за джобни пари“, продължаваме да подобряваме качеството на предлаганите в сайта продукти, цените, отстъпките, обслужването и да развиваме нашия уебсайт, за да предоставим възможността да пазарувате бързо, лесно и още по-приятно.
А това лято нашият екип работи още по-усилено! Радваме се да споделим с Вас новината на деня:
За новия сезон – голямо зареждане на OUTLET секцията  в DressYou.bg
Специално за Вас подбрахме дамски, мъжки и детски дрехи, както и аксесоари с етикет от популярни марки. Вслушахме се във Вашите препоръки и заредихме артикули в различни цветове и размери на истинска аутлет цена! Специално внимание сме отделили на предложенията за деца – очаквайте чисто новички дрешки за бебета, за момченца и за момиченца, огромно разнообразие от чорапки, клинове, чорапогащници, зимни аксесоари и сладурски обувки!
Помислили сме за дамите: топли якета и палта за новия сезон, стилни ризки, рокли, кежуъл дънки и панталони. За господата: якета, ризи, панталони, дънки на цени без аналог. 
Пазарувайте удобно и с удоволствие от секция OUTLET в DressYou.bg! За разнообразието  – отговаряме ние!  
Продължавайте да ни следвате за още новини и промоции!

Благодарим Ви, че избрахте DressYou.bg
Поздрави, 
Екипът на DressYou.bg

Leave a Response