close
Дамска мода

Топ 5 дамски дрехи, които трябва да имаме тази пролет

Top_5

Модни съвети за актуална визия

Студените месеци са вече зад гърба ни, дните са дълги, всичко цъфти и се възражда, гардеробът също има нужда от обновяване. Представяме ви топ 5 на дрехите, които задължително трябва да притежавате тази пролет!

Кожено яке

Пролетта е променлив сезон, понякога времето ни изненадва и имаме спешна нужда от дреха, която да ни стопли. Няма да сбъркате, като заложите на вечната класика – коженото яке. Можете да го съчетаете с дънки или панталони, а ако искате да разчупите визията си, ще сте истинска модна стихия, ако заложите на рокля или тюлена пола и кожено яке с навити ръкави.

Пола от тюл

Асоциацията е свързана с официална, бална или булчинска рокля, но в модата няма граници и тази пролет полата от многопластов тюл е истински хит! Особено, ако комбинирате с кецове или бунтарски кубинки, семпъл топ и както вече споменахме, кожено яке, няма да сгрешите.

Туника с голи рамене

Фрагментите винаги са от значение и никога не остават незабелязани! Голите рамене са изключително модерни и този сезон задължително трябва да имате поне една блуза или туника с голи рамене. Изберете да е в някой от актуалните цветове за пролет/лято 2016.

Гащеризон

Отдавна гащеризонът не е само мъжка, работна дреха. Ще се изненадате от удобството, което носи. Освен това може да избирате между всякакви цветове и материи – от коприна, трико, лен – до дънков гащеризон, който е и класиката в жанра! Това е дреха, която повечето дизайнери представиха в колекциите си за този сезон, а вие съвсем лесно и достъпно може да имате, като разгледате нашите предложения на DressYou.bg

Дънково яке

Колкото и небрежно да изглежда, това е дреха, която може да съчетаете с почти всичко от изброеното по-горе, както и с голяма част от наличното в гардероба ви. За стрийт визия, може да съчетаете с дънки и кецове, ако искате да изглеждате закачливо и секси, комбинирайте с рокля или пола в бохо стил. Подобно на коженото яке и тук, освен, че ви стопли при евентуална изненада на времето, ще придаде характер на всеки тоалет и ще ви накара да се чувствате по-уверена и красива.

Ние ви предлагаме удобството на онлайн пазаруването. Разгледайте всички наши категории и изберете вашите топ 5 за пролетта на достъпни цени!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response