close
Дамска мода

Пролет/лято 2016 във вихъра на цветовете

Aktualni cvetove 2016

 Сезонът, който ще задоволи всеки вкус.

Представяме ви топ 10 на основните цветове за сезона:

През годините често се случва актуалните цветове за сезона да са или много неутрални, или прекалено смели. Тази година ще има за всеки по нещо – от женствени, романтични рокли и поли, от дантела в пастелни, нежни нюанси до хипи, „бохо“, ориенталски стил, който ще развихри въображението ви с ярките си слънчеви цветове. И все пак класиката не изневерява на доказаният си стил и няма да сбъркате, ако заложите на черно или бяло, поотделно или в комбинация.
Представяме ви топ 10 на основните цветове за сезона:

Розов кварц

Дори да не харесвате откровено женствения и романтичен стил, има много начини да вмъкнете този мек нюанс в гардероба си през пролетта. Ако имате блед цвят на кожата и се притеснявате, че прекалено ще се слеете, сложете руж върху скулите си, подходящи аксесоари и наситено розово червило. Този цвят би се съчетал чудесно с гълъбово или тъмносиво, марсала, бледолилаво и класическо тъмносиньо.
Прасковено ехо. Оранжевото често е на почит както сред дизайнерите, така и сред потребителите. Тази пролет напред излиза цвета Прасковено ехо, нюанс, който е по-достъпен, белязан с топлина и дискретност. Едно страхотно попълнение в „Оранжевото семейство“.
Серенити / ведро синьо Безтегловност и въздушност, като синьото небе над нас. Серенити носи комфорт, успокоение и облекчение, дори, в бурно време. Този нюанс на синьото ви дава естествена връзка с пространството и природата.

Дълбоко синьо

Вдъхновено от морското синьо, този цвят е подобен на тъмно синьото, но е с по-приятен и енергичен контекст .Дори името му напомня за релаксираща морска почивка и насърчава бягство.
Лютиче Докато по-голямата част от тенденциите в цветовете носят спокойствие, има и няколко изключения от темата. С цвета Лютиче, дизайнерите ни пренасят на по-слънчево и по-щастливо място.

Тюркоаз Този цвят принадлежи към синьо-зелените нюанси. Неговата яркост и изразителност го причисляват към игривите цветове, но през този сезон, носи съвсем различно настроение на мекота, чистота и спокойствие.
Сиволилаво Във всеки сезон е задължително да присъстват и неутрални цветове. Базиран основата на люляковите оттенъци, лилавото придава изтънченост на сивия цвят и по този начин може да избягате от скучната гама.
Фиеста е ярко червен цвят, с фин жълт оттенък. Най-енергичния и слънчев цвят в палитрата за сезона. С порив за изследване на непознати, но приветливи територии, страстни нощи и огнено вълнение. Фиеста е перфектната симбиоза между топлината и светлината.
Студено кафе Традиционен цвят, който ще ви съпроводи през сезоните. Студено кафе се проявява, като един силен ход при неутралните цветове в палитрата за 2016. С естествените си, топли и меки качества, създава стабилна основа, когато се комбинира с останалите цветове за сезона.
Зелен лъч призовава за бягство от скуката, излъчва откритост и е перфектен начин да насочите вниманието към природата, дори и в градски условия. Съчетава се чудесно с останалите цветове от палитрата, в неочаквани, но подтикващи комбинации. Това е цветът, който не спира да вдъхновява дизайнерите.
Бъдете сигурни, че който и от цветовете от палитрата да изберете, ще сте в топа за сезона. А ето някои от най-актуалните тенденции, които бяха представени в четирите модни столици за сезон пролет/лято 2016 – Викториански стил, Открити рамене, Съчетаване на различни принтове, Мрежести материи, Панделки, Съчетанието оранжево с розово, Рокли с набор, Сребърно и металик, Квадратно деколте и Свободни ръкави.
Имате абсолютна свобода да развихрите въображението си през този сезон, а ние от DressYou ще ви помогнем да откриете своя стил!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response