close
Разни

Овен: Моден & шопинг хороскоп за 2018 година

Какво да носим според зодията през 2018-та година?

Нека звездите бъдат нашият моден гид! Вижте своя моден хороскоп за 2018-та в аванс и изберете топ находки за летящ старт на новата шопинг година! Какви са модните комбинации, които Ви подхождат според зодиакалния знак?

Подбрахме едни от най-стилните световни знаменитости, родени под същия зодиакален знак като Вас. Ще се радваме, ако в нашата селекция откриете съчетания и попадения, които кореспондират точно на Вашия моден усет.

Овен

( 21 Март – 19 Април )

Звезден стил: Представителите на зодия Овен винаги са от първите в крак с новите модни тенденции.  Улавяйки духа на новото, те успяват да добавят свои свежи нотки към визията си. Овните обичат детайлите и предпочитат изчистени, драматични линии, както за спортната си визия за ежедневни тренировки, така и когато са облечени в секси мини рокля. Без съмнение, винаги  най-добрият аксесоар на Овена ще бъде неговата увереност!
Знаменитости, родени под знака на Овен: Сара Джесика Паркър, Кийра Кингсли, Рииз Уидърспуун, Кейти Хъдсън, Кoртни Кардашиян

Сара Джесика Паркър

photocredit: instyle.co.uk

Модни находки за звезден стил

dsc_0079_12_295

Дамско кожено яке – Alcott

dressyou-drehi-vtora-upotreba-online-0091_4_63

Дамски кецове – Even Odd

dressyou-drehi-vtora-upotreba-online-0140_2_7 а

Дамски дънки – Perfect jeans

dressyou-drehi-vtora-upotreba-online-0004_4_105

Дамска тениска – Hard Rock, 100% памук

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response