close
Разни

Как избираме облекло според зодията?

dressyou_moden_horoskop

Знаете ли, че зодията оказва голямо влияние на начина на обличане и стила ни?

Всяка зодия си има свой темперамент, цветове, както и стил на обличане, който говори много за личността и начина на живот. Вижте какъв е стилът на вашата зодия и какво е характерно за вас, когато става въпрос за мода.

Овен

Винаги модерни, тези момичета следят с интерес модните тенденции и не пропускат да са в крак с тях. В гардероба им има много маркови и скъпи дрехи, а дори да не са такива, те определено изглеждат сякаш купени от скъп магазин. Жената Овен не излиза без хубав парфюм. Тъй като червеното е техният цвят, то ги привлича и що се отнася до дрехите.

Телец

Телците обичат да им е удобно. Обличат се модерно, но и непретенциозно. Те подбират дрехите си така, че дори да са семпли винаги изглеждат отлично, а най-важното условие е да са удобни и практични. Телците не биха се жертвали в името на модата.

Близнаци

Най-важно за Близнаците е да се придържат към стила си. Той понякога се мени във времето, но едно е сигурно, те винаги изпъкват с оригиналност и обичат модните експерименти. Жените Близнаци наблягат на аксесоарите и добре съчетават ново и старо.

Рак

Дамите от тази зодия рядко изневеряват на стила си. Те са косервативни в избора си, но винаги изглеждат добре. Обичат свободните дрехи. В ежедневието носят дънки и топ, но в гардероба им винаги се крие и една малка черна рокля за специален повод

Лъв

Ключовата дума при Лъвовете е качество. По-малко дрехи, но добре подбрани. Тези момичета имат чудесен нюх към това, какво им отива и винаги обръщат глави след себе си. Мъжете представители на зодията също не се притесняват да носят по-цветни дрехи, а дамите залагат на ярък грим. Не държат дрехите им да са скъпи, защото умеят да ги съчетават по най-невероятния начин.

Дева

Девите са много прилежни във визията си. Всичко е на място, добре избрано и изпипано до детайли. Аксесоарите са премислени добре и перфектно съчетани в една красива визия. Независимо какво облекат, Девите винаги изглеждат чудесно. Девата залага на свежи цветове и изчистени кройки.

Везни

Индивидуалисти във всяко нещо, също и по отношение на гардероба си. Модните тенденции не са важни, те си ги създават сами. Стилът им трудно може да бъде копиран. Везните избират естествените материи и често купуват една дреха в различни цветове.

Скорпион

Тези момичета се водят от настроението си при избора на дрехи. Определено имат класа и стил. Имат добър моден вкус към модата и не се притесняват да са смели и различни. Те искат да са модерни и обичат новите дрехи. Имат подбрано облекло за всякакъв повод – разходка, парти, излет.

Стрелец

Стрелците са доста класически в стила си. Харесват тъмните цветове и носят предимно удобни и практични дрехи, които не са съобразени с модните тенденции. Нямат нужда от чуждото одобрение, а залагат на собственото си усещане.

Козирог

Тези момичета залагат на строго облекло и определено не биха пръснали куп пари, само защото нещо е модерно. Обичат класическите, едноцветни комбинации. Те са дисциплинирани, практични и организирани не само в живота си, ами и в избора си на дрехи. Предпочитат неутралните цветове и вярват, че качествата им са по-важни от визията.

Водолей

Жената Водолей, трябва да бъде различна и оригинална. На каквато и визия да се спре, тя изглежда страхотно. Тези момичета винаги умеят да изглеждат провокативно и не остават незабелязани. Обичат скъпите неща и уникатите. Освен това са запалени на тема обувки.

Риби

Рибите са модерни, без това да е натрапчиво. Интересуват се от мода, но винаги ценят най-много качествените материи и комфорта. Когато намерят марка или кройка, която им допада те ще са верни почитатели много дълго време. Гардеробът им е семпъл, не особено разнообразен, но всичко е подбрано с голямо внимание. Рибите не обичат да пазаруват, за това когато го правят е, за да изберат класически неща, които ще носят дълго.
Разбира се всеки човек има своя индивидуалност, но въпреки това, избирайки подходящите дрехи, цвят на грима и цялостна визия, съобразена със зодията, можем да постигнем усещане за енергия, хармония и комфорт.

Важно е да се доверяваме на усещането си за стил и на интуицията си, но има някои избори, които са продиктувани и от темперамента и влиянието на планетите.
А вие бихте ли могли да познаете зодията на някого, според това как се облича?

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response