close
гащеризон из града

Гащеризонът продължава да е гореща модна тенденция. Дали ще изберете цветен с къс панталон за плажа или елегантен модел с дължина до глезените за вечерта, няма значение, тази дреха ще ви преобрази мигновено. Гащеризонът е интересен избор, който обаче трябва да съобразите с фигурата си, да подберете много добре материята и модела.

 

Разнообразието е голямо, но трябва да се внимава, защото някои подчертават именно онези части от тялото си, които искаме да прикрием и ни карат да изглеждаме доста закръглени. Разбира се, гащеризонът стои чудесно на дами с дълги и слаби крака, но това не означава, че няма модели, които биха подхождали и на други типове фигури. Ако сте решили, че искате да добавите нещо много актуално в гардероба си и сте се спрели на гащеризон, подгответе се да отделите време и енергия в търсенето на точния модел, резултатът ще си заслужава.

 

Подбрали сме няколко стайлинг идеи и визии с гащеризон, които се надяваме да ви вдъхновят за да направите правилния избор.

стайлинг с гащеризон

Къс вариант за плажа

Лятото наближава, а с него идват и дългоочакваната почивка. Независимо дали сте избрали, екзотична, слънчева дестинация или предпочитате класическа, плажна ваканция, един цветен гащеризон е идеалният избор за вас. Можете да се спрете на съвсем лек модел с тънки връзки за плажа или с къси ръкави подходящ и за разходки. Добавете малка чанта в ярък цвят и сте напълно готови за летни приключения. Обуйте удобни, спортно-елегантни сандали и ще се чувствате пълни с настроение и готови за подвизи. Препоръчваме ви моделите решени в принтове вдъхновени от природата – цветя, растения и птици, разбира се, всичко в красиви, летни багри.

гащеризон с бюстие

Елегантно бюстие

Ако търсите нещо винтидж, но с неподправен сексапил и класа, заложете на стилен гащеризон с висока талия и бюстие горе. Формата на горната част може да е сърцевидна или права, а панталонът отдолу по тялото или широк, вариантите са много. Този модел ще подчертае раменете ви и ще ви даде възможност да комбинирате с красиви бижута. Идеален тоалет за парти вечер или изискана вечеря.

вечерен гащеризон

Стилни за вечерта

Дългите, едноцветни гащеризони по тялото са прекрасен избор за излизане вечер. Те са стилни, елегантни и секси. Заложете на цветове като черно, тъмни синьо или червено, допълнете с едро бижу и клъч чанта и завършете с високи токчета.  Ако търсите нещо още по-предизвикателно можете да заложите на модел с гол гръб или дълбоко деколте.

ефирен гащеризон

Ефирно лято

На пазара има голямо разнообразие от гащеризони от различни материи. Ако искате да смените традиционната, лятна макси рокля с нещо ново и интересно, то гащеризонът е точният избор. Добавете в гардероба си дълъг гащеризон с широки крачоли от ефирна материя и с интересен, геометричен принт. Тази дреха е чудесна за разходки, пътувания, а защо не и за плажно парти. Спрете се на материя, която е лека и не запарва. За лятото препоръчваме материи, които държат хладно като сатен например.

офис гащеризон

Шикозни в офиса

Гащеризонът е чудесен избор за летния ви, офисен стил. Разбира се, вариантите с гол гръб или къси панталонки не са най-добрият избор, но гащеризоните с дълъг панталон в долната част и дълги или средно-дълги ръкави в горната, са чудесна опция. Добавете елегантно сако, ефектна чанта и деликатни бижута и сте готови за бизнес срещи и събития. Този модел гащеризони са ефектни, стилни и интересни, освен това ви дават много възможности да развихрите въображението и да комбинирате с акцентни обувки и аксесоари. Спокойно можете да сложите високи токчета или удобни, обувки на платформа

летен гащеризон

Лежерно из града

Гащеризоните с по-свободна кройка са много добър избор за градското ежедневие. Удобни, практични, модерни и стилни, с тях определено няма да сбъркате. Ако харесвате бохо и винтидж визиите, изберете модел с висока талия и широки крачоли или вариант с панталон-пола в долната част. Ако търсите нещо наистина модерно, заложете на гащеризон вдъхновен от дамската риза в горната част и свободен панталон в долната. Ако пък не искате да се разделяте с любимите дънки, изберете гащеризон от деним.Заложете на естествена материя като лен или памук за максимално удобство. Съчетайте с любимите обувки и интересна чанта и можете да сте спокойни, че изглеждате страхотно.

Надяваме се да сме успели да ви убедим, че гащеризонът е една дреха, която заслужава място в гардероба ви това лято. Отделете малко време да разгледате различните модели и да подберете точно това, което ви трябва и ви стои добре. Съчетайте комфорт и безупречен стил това лято с един удобен и оригинален гащеризон!

Tags : гащеризонлятна модалято 2017
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response