close
блясък и бродерия

До скоро за бродериите се мислеше като за нещо красиво, но старомодно. Тази година обаче, цветните бродерии се превърнаха в абсолютен хит. Големите дизайнери и марки насочват вниманието към традиционни шевици и релефни бродерии върху ризи, якета, рокли и изобщо навсякъде. Те са ефектен акцент във вашия гардероб, който не бива да пропускате.

Независимо дали си падате по флорални мотиви или харесвате традиционните шевици, каквото и да изберете няма да сбъркате. Естетиката на народните носии също се завръща на модния подиум с пълна сила.

Бродериите излязоха от миналото за да станат част от гардероба на всяко модерно момиче. И дори не е необходимо да можете да бродирате за да бъдете в крак с тенденциите. Можете просто да изровите нещо от гардероба на баба, което да озари гардероба ви. Ако пък обичате да пазарувате, магазините са пълни с изкусителни предложения с красиви бродерии, които да задоволят всеки вкус. За да ви вдъхновим да добавите в гардероба си нещо бродирано сме ви приготвили няколко страхотни, модерни визии за различни поводи. Разгледайте ги и изберете онова, което най-добре се вписва във вашата представа за добър стил.
бродерия в офиса

 

Модерни в офиса

Нежни бродирани цветя могат  да украсят ризата ви за офиса без да изглежда прекалено. Опитайте с класическо сако с красива бродерия по джобовете или яката в неутрален цвят и определено ще съберете погледите на колегите.

чанта с бродерия

 

Цветни аксесоари

Ако искате да внесете цвят във вашата визия горещо препоръчваме бродираните аксесоари. Те са един оригинален начин да завършите тоалета си с оригинален акцент. Раница, клъч или голяма, плажна чанта с бродерия, изборът е ваш. Чудесна опция са аксесоарите с бродерия и елегантен блясък, ако ви предстои повод като бал, сватба или друго събитие. Освен чанти с неустоими бродерии, можете да допълните тоалета си с красив, бродиран колан, обувки с майсторски избродирани цветя или дори бижута в същия стил.

бродиран бански

 

С бродерия на плажа

Да, бродериите завладяха и плажната мода. Ако искате да сте на гребена на модната вълна изберете бански или плажни аксесоари с бродерия. Флоралните мотиви стоят много женствено и нежно, дори на плажа. Ако лятната ваканция тепърва предстои и сте в процес на избиране на бански, определено потърсете нещо красиво, модерно и цветно.

бродерия и рае

Бродерия и райе

Бродерия+райе, това е може би най-често срещаната комбинация тази пролет и лято. Изберете блуза с голи рамене или риза в светло синьо и бяло, украсена с цветни бродерии и ще имате една  гарантирано свежа и много модерна визия.

мотиви

Неустоими бродирани мотиви

Ако си падате по традиционни шевици и трайбъл мотиви, определено ще имате голям избор този сезон. Цветни, екзотични и интересни, бродираните мотиви съчетават в себе си модерен цвят с традиционни форми. Етно нотката придава автентичност, а самите бродерии носят носталгия по миналото. Една дреха изпъстрена по този начин е абсолютно достатъчна за да внесе цвят и разнообразие в ежедневната ви визия.

бродери върху деним

Деним и бродерия

Бродериите не пропуснаха и денима. Дънки с бродирани крачоли, ризи с бродерии отпред, отзад или по ръкавите, дънкови якета с украсени джобове, всичко това е на ваше разположение. Можете да развихрите въображението и да комбинирате смело.

в мъжкия гардероб

Дори в мъжкия гардероб

Модата на бродериите не пропусна и мъжкия гардероб. При мъжките дрехи преобладават интересните шевици в тъмни цветове, които стоят много интересно и стилно. Бродериите се срещат както при ежедневните, така и при официалните мъжки дрехи като сака, например.

 

Tags : аксесоариактуалнобродерии
DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response