close
офис2

Бижутата вдъхновяват и ни карат да изглеждаме още по-привлекателни. Те изразяват нашия стил, характер, настроение, допълват визията ни и й придават цялостен блясък. Обици, колиета, гривни, пръстени- всички те допринасят за желаното излъчване и впечатление в околните.

Често изпитваме колебания кое бижу да сложим за определен повод. Нужно е да обмислим идеята на визията си и да подберем необходимите накити. Прекаленото насищане с различни аксесоари е често срещана грешка, която неволно допускат много от нас.  Необходимо е, да подберем точното бижу и да го съчетаем с дрехите и повода.

офис2 офис3офис4
офис1

Бижутата на работното място по правило са по-семпли и изчистени. Ако са акцент във визията, могат да бъдат и по-пищни, като се спрем само на чифт обици или изискано колие с камъни, което да създаде елегантен разкош на ризата или роклята, която носим.

През лятото, настроение създават дългите винтидж огърлици с цветни камъчета, които ще освежат и най-строгия тоалет.

Романтичен привкус създават комбинациите на риза, панталон, сако и колие с камъни в пастелни нюанси.

На официална вечеря

на официална вечеря 3 на официална вечеря 4 на официална вечеря на официална вечеря2

Елегантна рокля с дантела или сатен, обувки на висок ток, малка кокетна чантичка- всички те,  допълнени от изискани обици, колие, гривна и пръстен. Можете да изберете бижута с контрастен цвят камъни или да ги съчетаете с чантата или цвета на облеклото си. Важното тук е да са стилни и луксозни. Добре е,  да избягвате евтини имитации, защото колкото и добре направени, развалят цялостното излъчване на тоалета. Сложете един, два или три накита, но да имат стойност. По този начин ще повдигнете самочувствието си и ще се почувствате специални и харесвани. Романтичните дами биха заложили на перли, които са класически и нежни. Ако предпочитате да носите панталон и сако, допълнете с красива обемиста брошка, в съчетание със семпли малки обици или пръстен. Запомнете, че не можете да носите чантата си на същото рамо, на чиято страна сте закачили брошката. В някои случаи и само едно бижу е напълно достатъчно.

На сватба

на сватба3 на сватба2 на сватба1 на сватба офис5

Поканени сте на сватба и се колебаете относно бижутата? Пастелните и светли нюанси винаги са добро решение. Сребърна огърлица с бели или светло-розови камъни, перлено колие по врата, златни накити с флорални мотиви, са добри идеи за допълване на тоалета. По правило, ако носите масивен пръстен, гривните са излишни. Семплите пръстени и халки, могат да се комбинират с гривни, но ако са от един и същи комплект бижута. Не носете по няколко пръстена, заложете само на един, който да е акцент на ръцете. Ако носите колие с квадратен камък, комбинирайте с рокля или топ с квадратно деколте.

Перлените обеци, гривни и гердани са класическо допълнение за булчинската рокля. Те провокират невинност, чистота, нежност и романтика. Перлата се съчетава чудесно с бялата дантела и тюл.

Надяваме се да сме били полезни при избора на бижутата за предстоящо събитие или просто за излизане с приятели. Помнете, че бижутата са акцент, който трябва да е внимателно подбран и да е достатъчен за да даде завършен вид на визията ви.

 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response