close
Разни

Летни дрешки за малчугани

Little girl in studio

Цветя, слънце и усмивки! Всички ние сме изпълнени със слънчево настроение! Нетърпеливи сме да носим нови, ефирни дрехи, да заменим зимните с памучни и ленени материи и не на последно място, вие разчистихте ли онова кътче в дрешника, където винаги има място за нови деним попълнения?

Когато децата ни растат неусетно, пазаруването на дрехи зачестява. Всички знаем, че секънд хенд дрехите са изгоден вариант с който можем да постигнем визии дори и от модния подиум!

Има разнообразие от мотиви, с които можем да облечем детето си, така че то да отразява пролетта в стила си.

А когато разцъфналите рози изпращат пролетта и сме готови за лятото, какво най-добре би оприличило нашата визия?

Едно от идеалните попълнения към гардероба за нашите малки и големи принцеси, би било нещо на флорални мотиви.

Ето някои чудесни предложения, които избрахме за вас:

С други пък, може да придадем на малките ни красавици лежерен бохемски нюх:

и разбира се да заредим лятното настроение и на малките господа:

Разчупеният градски стил винаги е намирал отражение в дрехите на каре и райета! За слънчева съботна разходка можем да изберем перфектната визия измежду различни предложения в онлайн магазина:

За  радост  на малчуганите, онлайн магазин DressYou.bg , ще ви отведе към много свежи и модерни предложения с които ще сте в такт с настъпващото лято! А само днес 23.05, може да се възползвате от 35% намаление на всички детски артикули!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response