close
Разни

Гащеризоните – хитът на лято 2018!

variant finalen_2

Гащеризоните са една от най-подходящите идеи, когато нямаме много време да се лутаме из гардероба и да търсим перфектното съчетание за сета ни. Визия, която търсим, както и за през деня, така и за вечерта.

Удобни, практични, в различни мотиви, гащеризоните могат много изкусно да подчертаят женската фигура във всичките ѝ форми. Дънкови, ленени, памучни, дълги или къси – всичките им разновидности придават доза ефирност, която ще предизвика мигновено лятното ви настроение.

Точно, когато сезонът на лятото настоятелно навлиза в нашето ежедневие, ние от DressYou, сме решили да го посрещнем подобаващо! Приготвили сме Ви селекция от различни предложения, които ще се превърнат в идеалното решение на поредната дилема за лежерна разходка или парти вечер.

Нашата селекция "Гащеризони"
избрана за Вас от DressYou.bg

Имайте предвид, че трябва да се съобразите със силуета си, така че да пробвате модели, които да създават баланс.

V-образните деколтета! Те са начин да привлечете вниманието, за това обърнете внимание на детайли като този! Следващите ни предложения за гащеризони са чудесен избор, както за романтична разходка, така и за парти повод:

обичаме и късите гащеризони, те са идея за някоя морска вечер, когато вече сме целунати и от слънцето:

За да завършите ефектно визията си, съчетайте гащеризона с платформа или стилето.

Имайте и едно на ум, че цветните, флорални, както и принт модели  не налагат необходимостта от причудливи аксесоари. Ако имате намерение да допълните сета си с такива.

Гащеризоните са от дрехите, които съчетават комфорта с модата, така че да бъдем уверени и да изглеждаме страхотно!

Лятното настроение те очаква само на един клик разстояние в www.DressYou.bg!

Хеей, не изпускай своя допълнителен бонус!

От 4-ти до 18-ти юни, екипът на онлайн магазин DressYou,

ти подарява лятно НАМАЛЕНИЕ

с допълнителни 20% на всички летни артикули !

Приложи промокод SUMMER 

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response